İKTİDARIN MKYK ÜYELERİ VE ÇOK SAYIN MİLLETVEKİLLERİ

İKTİDARIN MKYK ÜYELERİ VE ÇOK SAYIN MİLLETVEKİLLERİ

Satırlarıma başlarken Yüce Allah’tan biz vatandaşlar kadar iyi olmanızı çok niyaz ederim. Bizi soracak olursanız ölmüşten halliceyiz, bitmiş tükenmiş ve sefillik içerisindeyiz. Allah bu günümüzü aratmasın. Cahilliğimize verin soracağım soruları. Önce bizim cahilliğimizi bir giderin.

Sahi siz ne iş yaparsınız ?

O makamlarda mevkilerde halkın sesini sözünü nerelere iletmektesiniz ?

Çocuğunuzun hangi ÖZEL okulda veya hangi ülkenin en klas okulunda okuyacağına, eşinizin bu ay binlerce dolarlık çanta siparişinin kargoda gecikmişlik stresine, ailecek yapacağınız tatilin acaba hangi serin sularda ve 7 yıldızlı konforda olacağına, o davet senin, bu davet benim diyerekten halka gaz verme ve kibir duruşu göstererek ülke kurtaran rollerinize, diş implantlarınızdan, basur tedavinize kadar her sorununuzun en klas sağlık tesislerinde gerçekleşmesine, biraz daha nasıl ticari fırsat edinirim diye müteahitcikcilik ya da benzer işlere ayırdığınız önem ve vakite, nasıl adam kayırırım, hangi liyakatsız herife bir makam tahsis ederim gibi kafa yoran işlerinize.

Kurumuş dikene bile işemeye üşenen mesane sorunlarınıza ve daha yazabileceğim yüzlerce işinizden fırsat bulursanız şu aşağıdaki soruları bir cevaplar mısınız ??? Zahmet olmazsa. Ya da savcıya verin beni, gideyim gerekçemle anlatayım bu sorunların nedenini. TÜM HALK ADINA. Ben ölmüşüm ne yazar. Derdim çocuklarımız ve gençlerimizdir.

• Sahi şu PKK sorunu daha ne kadar devam edecek ? halen bizim Mehmetciğimiz yani sizin çocuklarınız değil, bizim oralara giden çocuklarımız ölüyor. Bunu MKYK’da ya da Mecliste konuşuyor musunuz ? konuşuyorsanız sorun ne ?

• Şu Fetö’nün siyasi ayakları ne oldu sahi ? gıkınız çıkıp sorabiliyormusunuz halk adına. Hani vekilsiniz ya … hani MKYK sınız ya … bizede bilgi verirmisiniz. Vatanı mahfeden bu siyasiler kimler ve neredeler ?

• Acaba birinizin yüreği yetipte YAHU DURUN KİM BU 5 MÜTEAHHİT ülkenin alayını sömürüyorlar ve ülkenin parası bunlara gidiyor. Yolcu, geçiş, hasta garantileri tutmadığı halde katmerli katmerli artışları veripte bu hizmetleri biz yapıyoruz diyemezsiniz … diyecek hangi aslan MKYK ya da Milletin yani bizim vekilimiz var ? duymadıysak haber verin bi zahmet …

• İtibarda tasarruf olmaz elbet ama en son bu yangında olmayan uçaklarımız itibarımızı şey etti bitirdi diyen hanginizdi. MKYK’dakilermi ? yoksa Vekiller mi ?

• ELEKTİRİK – DOĞALGAZ – KÖPRÜ GEÇİŞLERİ fiyatlarındaki zulme karşı ALLAH VAR diyen MKYK ya da VEKİL hanginizdi ? duymadık ta …

• Organize suç örgütü liderinin patır patır açıklamaları itibar sarsmadımı yoksa ??? Hepiniz top yekün ne demiştiniz ??? Duymadık ta …

• ÇARŞI PAZAR MARKET fiyatlarından haberiniz var mı ? bilemem. Ama emekli ve ülkenin büyük bölümü dar gelirli. Etimizide yemek ister misiniz ?

• Sahil kentlerinde pansiyon ( siz bilmezsiniz, dar gelirlilerin tatil yaptığı baraka türü yerler ) Otel ( bu da sizin bildiğiniz türde 5 yada 7 yıldızlı değil ) gibi konaklama ve o yörelerdeki kafirce yeme içme fiyatlarını şöyle bir DEVLET DENETLEME kurulu harekete geçsin ve ayar yapılsın diyeniniz MKYK’dakiler mi ? yoksa Vekiller mi ? ya da umurunuzda mı ?

• BEN SİZE ÇOK GÜVENİYOR VE SİZİ ÇOK SEVİYORUM. BUNDAN SONRA SİZİN İÇİN ÇALIŞACAĞIM. GİDİP ÖLÜ YIKAYICISI OLUP SİZE SON NEFESE KADAR EŞLİK EDECEĞİM. SLİKON YA DA PAMUK HANGİSİYSE ARTIK. O İŞ BENDE …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın