VATANDAŞI ELEKTİRİK ÇARPTI

VATANDAŞI ELEKTİRİK ÇARPTI

İnsanın zıvanadan çıktığı , gelir adaletsizliğinin zirve yaptığı, vatandaşın isyanına, açlığına, sefaletine vurdumduymaz tavırlardan biriside ELEKTİRİK faturalarındaki akıl almaz fahiş rakamların halka yansıtılmasıdır. Din, iman, Allah korkusu gibi unsurların yok sayılarak ve kafirce bir sistem içerisindeki ELEKTİRİK zulümü aldı başını gidiyor.

HARAM ZIKKIM OLSUN !!!

Emeklinin ve dar gelirlinin hayatta kalma mücadelesine bakılmaksızın, gıda eksikliğinden eriyen çocuklara bakılmaksızın, suyla pişen makarnaya salça koyamayan kadınlarımıza bakılmaksızın ELEKTİRİK VE DOĞALGAZ faturalarıyla halkın canını okuyan her kimse ve kimlerse bu vebali ahirette ödeyemeyecekler.

ENERJİ BAKANI İSTİFA ET !

Enerji kaynaklarının doğru kullanılamamasının bedelini halka ödetme zulmüne karşı suskun toplumun daha fazla üzerine gitmeye kimsenin hakkı yoktur. Dünyanın en pahalı enerji ürünlerini kullanan ülkelerden bir haline gelen Türkiye’de sorunun anlaşılması için hükümete biraz voltajlı elektiriğinmi çarpması gerekiyor. Enerji Bakanının bu zulme ve fahiş fiyatla vatandaşın canına okunmasına karşı yapacağı en basit hareket istifa olmalıdır.

ÇOCUĞUNA TOPKEK ALAMAYAN VATANDAŞ TRT’YE KATKI PAYI ÖDÜYOR !

İzlemiyorum kardeşim, istemiyorum ey yetkililer, TRT personelinin reklam kaynaklı geliri zaten var. Benden katkı payını benim rızam dışı alamazsın. Çocuğuma ayda bir kez bile 1 tl’lik top kek alamazken, sen benim rızam dışında TRT payı alamazsın. A L A M A Z S I N …

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın