ZEYTİNBURNU İDDİALARLA ÇALKALANIYOR

ZEYTİNBURNU İDDİALARLA ÇALKALANIYOR

 

BİR MÜDÜR VE BİR ESKİ İMAM ARASINDA AL TAKKE VER KÜLAH MI VAR ?

Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ile İmamlıktan Milli Eğitime geçen ve enteresan bir yükseliş ve koruma çemberine alınan, üstüne birde ZEYBİLDER isimli Dernek kurarak Başkanı yapılan Hikmet Gürsoy arasında ki ilişki bağları araştırılıyor.

Önemli yolsuzluk iddiaları ve çarpık ilişki bağlantılarının ayyuka çıktığı İmam & Müdür ilişkisine dair, hakkındaki iddialara cevap vermesi için aradığımız Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt telefonda muhabirimizin sorduğu soruların hiçbirini dinlemeden bile büyük bir panik ve tepki ile bu iddiaların hepsi yalandır şeklinde açıklamayla telefonu kapatması kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Onlarca kişiyle yapılan görüşmeler ve alınan beyanlar neticesinde İlçe Müdürü Ali Yeşilyurt’a yöneltilecek soruları bir kez daha kendisinin ve bakanlığın yanıtlaması amacıyla tekrarlıyoruz.

1. Zeybilder Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ne gibi resmi sözleşmeli bir bağ var

2. Zeybilder Derneğine Makam nüfusunuzu kullanarak ilçedeki Sürücü kursları ve Rehabilitasyon merkezlerinden bağış toplattınız mı ?

3. İlçede 7 yıldır sürdürdüğünüz müdürlük görevinizde 30’a yakın şube müdürü değişikliği yaptırdınız mı ve nedeni nedir ?

4. Zeybilder adına kayıtlı opel marka aracı hangi yetki ile ilçe müdür makamı olarak kullandınız ya da kullandınız mı ? aracı süren şoför kamera kayıtlarına takıldı mı ?

5. Zeybilder Başkanı Hikmet Gürsoy sizin tarafınızdan özel korumaya alındı mı ?

6. Hikmet Gürsoy’un Hac farizası nedeniyle mekkede bir kadın ile arasında özel münasebet hatası olduğundan ötürü apar topar göreveden ayrılıp Milli Eğitime geçtiği doğru mu ?

7. Hikmet Gürsoy öğretmen olarak atandığı okulda öğretmenlik yaptı mı ?

8. Hikmet Gürsoy Müdür yardımcısı olarak atandığı okulda Müdür yardımcılığı yaptı mı ?

9. Hikmet Gürsoy Milli Eğitim Müdürlüğünde Özel Büroya atandı mı ?

10. Hikmet Gürsoy Zeytinburnu ortaokuluna kurucu müdür olarak atandı mı ?

11. Hikmet Gürsoy şu an tekrar Müdür yardımcısı olarak ataması yapıldı mı ?

12. Hikmet Gürsoy’un Zeybilder Başkanı olmasında rolünüz var mı ?

13. Üstün liyakat sahibi olarak algılattığınız bu muhteşem imamın hangi özelliklerinden ötürü kurum içinde bu kadar sörf yaptırıldı ? kimden ve neden kaçırılıyor ?

14. Hikmet Gürsoy’un aktif süren 2 evliliği olduğu doğru mu ?

15. Sizin İmamlıktan enteresan bir çalışma hayatına geçişinde onay imzalarınız bulunan Hikmet Gürsoy ile birlikte özel bağınız nedir ?

16. Zeytinburnu Belediyesi tarafından, Zeytinburnu ortaokuluna inşaat tadilat desteği verildi mi ? verilen destekler sanki Milli Eğitim Müdürlüğünüz tarafından yapılmış gibi gösterildiği doğru mu ?

17. Suriyeli öğrencilerin taşımacılığında az araçla taşıma yapıldığı halde, çok araçla yapılmış gibi gösterildi iddiaları doğru mu ?

Haber merkezimizin araştırma dosyası çok yakında kamuoyu ile paylaşılacak. Haber serimizden önce iddia sahiplerinin beyanları ve belgelendirilme yönü olan iddiaların cevaplandırılması için bir kez daha Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt’u cevap vermeye davet ediyoruz.

( BHA )

 

 

 

Bir cevap yazın