TÜRKİYE’NİN İL MÜDÜRLERİ KARNESİ GELİYOR

TÜRKİYE’NİN İL MÜDÜRLERİ KARNESİ GELİYOR

Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından projelendirilen ve yönetmenliğini Türkiye’nin Yaşam Koçu ünvanlı Sosyal Siyaset Uzmanı Murat Çuhadar’ın sürdürdüğü ÇALIŞANLARIN KARNESİ isimli proje Belediye Başkanlarının ardından şimdi de il Müdürlükleri performansı ile yayınlarına başlayacak. Bölgelere göre farklı kriterler üzerinde gerçekleştirilecek karne çalışması önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

• Hangi bölgelerdeki , hangi il müdürlüklerinde sorun var ?

• İl Müdürleri İl’İn müdürlüğümü yoksa iktidar müdürlüğümü yapıyorlar ?

• Ayrıştırma , Ötekileştirme politikası güdülüyor mu ?

• Çok çalışıyoruz serzenişiyle boy gösteren Müdürlerinin çalışma, proje tamamlama, şehirlerinde ivme kazandırıcı başarıları ne ?

• Devlet’e ve Millet’e bağlı mı ? yoksa il / ilçe yönetimine biad etmiş koltuk sevicilerimi ?

• Güneydoğu’da Aile ve Sosyal Politikalar ve Kültür Turizm Müdürlüklerinin işleyiş detayı ve kağıt üzeri değil, reel göstergelerle başarı / başarısızlıklarını sebebi kim ?

• Ege’de Çevre ve Denetim mekanizması yetkisi bulunan kurumların performansları ne ?

• Marmara’da sağlık alanındaki idari yapı ne yapmaya çalışıyor ?

Havası civası bol, kibir seviyesi zirve, entelektüel yapısı zayıf ötesi, koltuğu korumayı onuru korumaktan öte gören, Müslüman görünümlü çaba gösterip zulmü körükleyen, adaletsizlik, iş birlikçi zihniyet sorunu yaşayan, el pençe durmayı başarı sanan, kafası okşanacak bir eli siyasi mekanizmadan uman, demokratik hakları bilmeyen, kişisel devrim hizmeti yönü olmayan, kolektif çalışamayan, makam hastalığına bulaşmış, Ülke geleceği ve kendilerinden sonra ki nesli düşünmeyen, hepsinden önemlisi AHİRETE İNANCINI KAYBETMİŞ VE HESAP GÜNÜNÜN GELMEYECEĞİNİ SANAN kimseler var mı acaba ?

CUMHURBAŞKANI VE İLGİLİ BAKANLIKLARA HAZIRLANACAK RAPOR HAZIRLANIYOR …

Gerek Cumhurbaşkanı’nın, gerekse Ak Parti iktidarının tek derdi ve belası fetö değildir. Bu ülkenin de tek derdi PKK ve FETÖ değildir. Aslaka yapı taşıyıcısı, sırtını olmadığı halde iktidar neferi olmuş gibi gösteren, üstlendiği görev kutsallığını yerle bir edip , kişisel menfaat ve egosunu besleyen herkes bu raporda yerini alacak. Bu ülke her rengi ve her unsuru ile ADALET VE ŞEFKAT duygusuna muhtaçtır. Bunu da ancak ahlak taşıyanlar sağlayabilir. İktidara yaranacam, makamımı koruyacam diye nitelik ve liyakat mahrumu kişilerin gerek gazeteci, gerekse stk temsilcileri tarafından toplumsal mercek altına ivedilikle alınması ve tüm detayların cimer başta olmak üzere , ilgili bakan ve direk cumhurbaşkanı’na ulaştırılma çabası harekete geçmelidir. Bu karne çok konuşulacak. Bu ülke ötekileştirmeyi değil, başarmayı, ahlaklı ve adaletli çalışmayı, birlik içinde mücadele etmeyi hakkediyor. ERDOĞAN’CIYIM GÖRÜNÜMÜNDE OLMAKLA DEĞİL. Cumhurbaşkanı bu ülkenin selameti ve kalkınması için uğraşıyorsa, herkes aynı ruhu taşımalı ve aynı azimle çalışmalı. Tıpkı benim yaptığım gibi. Buyurun Hodri Meydan… NE YAPTIYSANIZ KARŞINIZA KARNEDE O ÇIKACAK. YAPAMADIYSANIZ ÜZÜLMEK YOK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın