UTANMADIN MI KONUŞURKEN – CHP GÖREVE

UTANMADIN MI KONUŞURKEN – CHP GÖREVE

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan İnsan Haklarına BÜYÜK DARBE … Bolu’da yaşayan mültecilerin şehirden tahrik ve baskı unsurlarıyla kovulmalarına dair fütursuzca ve insan haklarına aykırı eylem ve söylemleriyle akıl tutulması yaşatan Belediye Başkanı Tanju Özcan mücbir nedenlerden ötürü ülkelerinden kaçmak zorunda kalıp ülkemize yerleşen vatandaşlara kin kustu.

Yaptığı açıklamada onlara her türlü baskının yapılmasının ve hatta yetki olsa zabıta ile kollarından tutup şehrin dışına atacağını ifade eden, iş yeri açmalarına karşı ruhsat vermeyen, su ve diğer belediye vergilerine 10 kat zam yapacağını söyleyen Tanju Özcan yaptığı açıklamanın sonunda sıvama yapmayı da unutmadı.

“MİSAFİRLİKLERİ ÇOK UZADI”

Ülkemizde ki ve Bolu’da yaşayan mültecilerin misafirliklerinin çok uzadığını belirten Tanju Özcan, Kültürümüzde ki misafir anlayışından mahrum olduğunu da bu talihsiz açıklamasıyla ortaya koydu. Manevi değer yoksunluğu içerikli bu açıklamadan sonra İnsan Hakları alanında büyük iddialar içerisinde olan CHP Yönetiminin, bu insan dışlayan ve zulüm eden tavıra karşı ne yapacağı merakla bekleniyor.

TANJU ÖZCAN TOPLUMU KİN VE NEFRET DUYGULARIYLA KIŞKIRTIYOR MU ?

Chp Genel Başkanı ve Genel Merkez yönetimi bu açıklamalara nasıl cevap verecek ?

Disipline ihraç talebiyle sevkedilecek mi ?

İçişleri Bakanlığı bu açıklamaya dair soruşturma başlatacak mı ?

Türkiye’deki ve Uluslararası İnsan Hakları örgütleri bu konuya ne diyecek ?

Takipçisi olacağız…

BOLU BELEDİYE MECLİSİNE ÇAĞRI

İnsani değerlerin korunması ve barış içerisinde bir dünya ihtiyacına bu tür nefret söylemleri ve kararları içerisinde çapsız açıklamalar ve kararlar almaya çalışan Belediye Başkanına karşı gerekli cevabı vereceğinizden eminiz. Bolu’nun İnsan odaklı ve anlayış sembol’ü yönlerinin gölgelenmemesi dileğiyle…

 

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın