EVLİLİK OKULU KİTABI BÜYÜK SES GETİRDİ

EVLİLİK OKULU KİTABI BÜYÜK SES GETİRDİ

Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar ve Sosyal çalışmacı Memet Sonuç tarafından yazılan Evlilik Okulu 1.ci Sınıf Ders Kitabı çıktığı an itibariyle büyük ses getirdi. Dejenere olmaya yönelik eğilim kazanan evlilik müessesesinin ve aile yapısının korunmasına yönelik muhteşem bir dil anlatımıyla çıkan kitap roman tadında ve tam bir baş ucu kitabı olarak raflardaki yerini aldı.

ADIYAMAN İŞARET FİŞEĞİNİ ATMAYA HAZIRLANIYOR

iki yazarı olan kitabın, bir çok sosyal danışman ve eğitimci desteği ile hazırlanmış olması ve günümüz aile yapısına karşı gerçekleştirilen teknolojik saldırılara ve çevresel faktörlere karşı aile yapısını korumaya yönelik sosyal reçetelerin yazıldığı kitap için tanıtım ve lansman gecesinin Adıyaman’da yapılması kararlaştırıldı. Kitabın yazarlarından olan ve Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli sosyal danışman Memet Sonuç kitap ile ilgili şunları söyledi. “ Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar’ın projesiyle atölye çalışmasını başlattığımız AİLE KUTSALLIĞI çalışmaları günümüzün en önemli yaşam unsurlarından birisiydi. Aldığımız kararla ilmin zekatını vermek istedik ve bu kitabı çıkarmaya karar verdik.

Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak başta İl Müdürümüz sayın Fehmi Çelik ve kurum personellerimizin tamamı Aile kutsallığının korunması yönünde gerçekten üstün gayretli hizmetler vermekteyiz. Aile, yaşamımızın can suyudur ve tüm değer yargılarıyla bu yapıyı korumak hepimizin asli görevidir. Ancak çevresel faktörler bazen bu kutsiyet makamını zedeleyebilmekte ve istenmeyen örnekleri yeni nesillere enjekte etmektedir.

Devletimiz bu konuda taviz vermeden çalışmakta ve Aile birliğinin korunmasını istikbal garantisi olarak görmektedir. Bizde kurumumuzdaki sosyal çalışmacı arkadaşlarımızın katkılarıyla bu kitabı çıkardık. Kitabın yazarı olarak önümüzdeki günlerde ziyaret ederek kitabımızı takdim edeceğim sayın Vali’miz Mahmut Çuhadar beyefendi’den  kitabımızın ülke geneline yapacağımız lansman programına hamilik yapmasını istirham edeceğim.

Adıyaman’dan Tüm ülkeye bir işaret fişeği fırlatma arzusundayız. Milli ve Manevi değerlere olan hassasiyeti nedeniyle Adıyaman’ın bu kitap ile bir kez daha farkındalık yansıtması sanırım önemli bir hizmet aktarımı olacaktır.

Büyük, güçlü ve muhteşem bir ülkeyiz. En başta aile’yi korumaya daha özen göstererek yeniden yükselişe geçen bir sosyal doku sahibi olabiliriz. Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Çuhadar’ın Aile ve sosyal yaşama verdiği önemi bilmekteyiz ve böylesine değerli bir büyüğümüzün kitabın işaret fişeğini atması belki de bu ülkede Aile’lerde hüznün değil, sevinç göz yaşlarının akmasına sebep olacaktır ve amacımızda budur zaten.

Bu kitap kalpteki abdestle yazılmış önemli bir eserdir. Sevgili meslek elemanı arkadaşlarımın heyecan satırlarıyla doludur. Kurumumuzun Müdürü Sayın Fehmi Çelik beyefendinin çalışma politikalarındaki disiplin, azim ve bizlere verdiği cesaret ile donatılı bir eserdir. Bu yüzden bu kitap Adıyaman’ın Türkiye’ye hediyesidir.” Şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın