DELTA HOLDİNG SEBİHA ARSLANI AĞIRLIYOR

DELTA HOLDİNG SEBİHA ARSLANI AĞIRLIYOR

TRT ve Anadolu Ajansı Muhabiri Yazar Sebiha Arslan sosyal doku iyileştirme programları çerçevesinde hazırladığı yurt geneli söyleşi programlarına İstanbul’dan start veriyor. Pandemi, Yangınlar, Sel’ler ve diğer sosyal sorunların toplum üzerinde yarattığı negatif psikolojinin oluşturduğu gazın giderilmesi gerektiğini ifade eden Yazar Sebiha Arslan Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz tarafından söyleşi programı için davet edildi.

30 Ağustos tarihinden itibaren yurt genelinde söyleşi turlarına devam edecek olan Sebiha Arslan şunları söyledi. “ Tüm dünya’yı etkileyen pandemi maalesef ülkemizde de önemli hasarları bir yelpaze içerisinde karşımıza çıkarmıştır. Uzun süredir tüm sosyal yaşamımız ve beraberinde doğan ekonomik sıkıntılarımız toplum dokumuzda önemli sorunlar yaratmış durumdadır.

Toplum dayanışması alanında çok başarılı bir ülkeyiz ve tüm sorunları bu duygularımızla aşma noktasında önemli adımlar atmayı hep başardık. Son yaşanan yangın ve sel facialarında bir kez daha gördük ki kendimizi ateşin ortasına, sellerin arasına atan bir milletiz. Devlet Millet birlikteliğimizdeki başarılı yönlerimiz dünya da belki de benzeri olmayan güzelliklerimizden birisidir. Şimdi tüm yaralarımızı iyileştirmek ve hüzünlerimizi dağıtmak gerekiyor. Bu nedenle Gazetecilik mesleğimin bana kazandırdığı doku okuma ve yaşadığım anıları topluma aktarmak ve ülkemizin her bir yanına selam ve fidan birlikteliğini ulaştırmak için yola çıkıyorum.

Ülkemizin her bir tarafına fidanlar ile selamları taşıyacağım. Bu projede en önemli desteği bana sağlayan ülkemizin önemli ve yüreği büyük iş adamı sayın Seyithan İzsiz beyefendiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

30 Ağustos tarihinde ilk söyleşi programımı sayın Seyithan İzsiz ev sahipliğinde Delta Holding’te gerçekleştireceğim ve ilk yeşil fidanı ve Ege’den taşıdığım selamları oraya ekeceğim.” Şeklinde konuştu

 

 

Bir cevap yazın