NEDİM KAYA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

NEDİM KAYA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ünlü İş adamı ve İstanbul Mardin’liler Derneği Genel Başkanı Nedim Kaya son haftada Türkiye’de oluşan acı yangın tablosuna isyan etti. Hiç kimsenin bu olayı provoke etme ve siyasi malzeme olarak kullanmaya hakkı yoktur ve buna izin vermeyeceğiz dedi.

Her sorunun üstesinden akıl birlikteliği ile gelineceğini söyleyen Nedim Kaya, bu yangın olayı sadece ormanlarımıza, hayvanlarımıza, insanlarımıza değil, ülkemizin yarınlarında yönelik bir facia görüntüsü verdiğini söyledi. Kim ve kimler sebep olduysa bunun hesabını hem adalet hem de ilahi adalet nezdinde vereceklerdir. Şimdi yaralarımızı çok acil sarma zamanıdır.

Renklerimiz ve düşüncelerimiz birbirimizden farklı olsa da şu an hepimizin acısı ortaktır. Türkiye’nin ciğeri yandı ve ben bu yangına sessiz kalmayacağım. Ülkemin her karış toprağı hepimizindir ve şimdi koşmak zamanıdır. YANGIN VAR…

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i yangını izlerken akıttığı gözyaşını gördükten sonra söyleyecek tek söz şu oldu. ŞÜKRÜ ARTIK KARDEŞİMDİR ve bu uğurda hüzün taşıyan, ülkesini ve milletini seven herkes benim kardeşimdir.

Yaraya ve yangına çare olamayız belki ama en azından merhem olmak için elimden ne gelirse yapacağım. Mardin halkı adına Manavgat Belediye Başkanına teslim edilmek üzere Kıymetli dostum Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar vasıtasıyla yakılan 1 fidan yerine 100 fidanı Mardin Halkı adına Manavgat’lı hemşehrilerime gönderiyorum.

Yaranız yaramızdır. Yangınınız yangınımızdır. Hepinize ve Hepimize geçmişler olsun. Allah tez zamanda bu hüzünlerin yerini ağaçlarla ormanlarla güzelliklerle doldursun inşallah.

Bu vesile ile Manavgat Belediye Başkanı Sevgili Kardeşim Şükrü Sözen nezdinde tüm Manavgat halkına en kalbi duygularımla geçmiş olsun diyorum ve göz yaşınızın ortağı olduğumuzu mardin halkı adına ifade ediyorum

 

Bir cevap yazın