DANIŞMANA BAK… AÇ YOK DEMEK HA !!!

Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yasin Aktay’ın “ AÇ YOK, AÇ OLANDA AÇIM DİYE BAĞIRMAZ” söylemine ateş püskürdü. Sosyal Siyaset Uzmanı Murat Çuhadar şunları söyledi. “ Sayın Yasin Aktay akıl tutulması yaşamış olacak ki böyle saçma sapan, insanlarla dalga geçen cinsten bir demeç vermiş. Dinlediğimde kulaklarıma inanamadım.

Sayın Cumhurbaşkanına Danışmanlık yapan biri sayın Cumhurbaşkanını bu bilgilerle donatıyorsa vay halimize. Bu tür demeçler hem insan onurunu zedeler, hem hükümeti ofsayta düşürür. Deneyimli bir siyasetçi olan Yasin Aktay’a bunu hiç yakıştıramadım.

Bu ülkede AÇ var, hem de olması gerekenden daha fazla var. Bağırmıyorlardı şimdiye kadar çünkü edep kültürleri bağırmalarına engeldi. Ama öyle bir haldeyiz ki şu an edep medep kalmadı. İnsanlar evlerine gerçek manada ekmek alamıyorlar. Eti sütü unutalı çok oldu. Senin aldığın akademisyen maaşın, milletvekili emeklilik maaşın, danışmanlık maaşın belki bunları görmene engeldir. Belki senin oturduğun sitede ki alış veriş torbalarının yoğunluğu sana bu ülkenin genelinin böyle olduğu ZANNINI sandırmıştır. Vakit ayırın da sizi ülkenizin gerçekliliği ile gelin tanıştırayım. Üstelik işsizlerden bahsetmiyorum sadece, gelin sizi polisimizle, öğretmenimizle,heşiremizle,memurumuzla tanıştırayım ve gelin evlerine birlikte girelim, bakalım dolaplarındaki ürünlerle sizin dolabınızdaki ürünler aynı mı ?

Gelin intihar eden, gelin parasızlıktan her tür menfi iş yapmak zzorunda kalan insanlarla tanıştırayım sizi.

Evet haklısınız bunlar aç ama bağırmıyorlar. SİZDE BAĞIRTTıRMAYIN LÜTFEN !!

Siz ve sizin gibi ülkenin sosyal dokusunu okumaktan uzak insanların saçmaladıkları bu söylemler yüzünden Başta Sayın Cumhurbaşkanı ve Hükümetimiz halkın nazarında değer ve güven kaybediyor. AÇIZ AÇ. DUYUYORMUSUN ??? “ şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın