EN TATLI KAHVALTIYA BURUKLUK GİRDİ…

EN TATLI KAHVALTIYA BURUKLUK GİRDİ…

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ÖĞRETMENCE projesi koordinatörlüğü tarafından organize edilen MARDİN’E HOŞGELDİNİZ isimli yeni atanan ve çoğunluğu engelli öğretmenlerimizden oluşan kahvaltı organizasyonu 30 Eylül Cumartesi günü saat 11:00 de Dafne Restaurant’ta gerçekleştirilecek.

Mardin’e yeni atanan öğretmenlerimizin bir araya gelerek kaynaşma ve uyumlama yönlerine önemli destek sağlayacak kahvaltı organizasyonu öğretmenler arasında heyecanla karşılanıp önemli bir sinerjiye dönüştü.

İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin izin nedeniyle şehirde bulunmamalarından dolayı göreve yeni gelen Mardin Valisi Tuncay Akkoyun kahvaltı programına davet edilemedi.

Geldiği günden beri Valilik yönetimiyle şehirde önemli bir enerji oluşumuna neden olan Vali Akkoyun’un kahvaltıya davet edilemiyor olması öğretmenler arasında yaşanan kahvaltı heyecanına burukluk girmesine neden oldu.

İşçisi esnafı memuru ve halkın genelinde gösterdiği yönetim politikasındaki profesyonellik ile herkesin iç içe olmak istediği Vali Tuncay Akkoyun makamların isimlerle değil, devlet’teki devamlılığın esas olduğuna dair duruşların gelişmesinde de önemli adımlar atacağı gözlemlenmektedir.

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde öğretmenlerimizin gelişimsel yönlerine destek veren çalışmalarıyla güzellikler yaratan Öğretmence koordinatörlüğü ekibine be bu çalışmaların oluşum ve ilerlemesine hamilik yapan İlçe Müdürü Emin Duyan’a haber merkezi olarak teşekkür ve takdirlerimizi sunarız.

MARDİN’E HOŞGELDİN ÖĞRETMENİM

Bir cevap yazın