AK PARTİDE ÖZLENEN HAREKETLER BAŞLADI…

Yorulmuş yıpranmış ve kaotik ortamlarla dolu Mardin siyasetinde 28 Mayıs sürecinden sonra hızlı ve etkili değişimler başladı.

Geçmiş dönem vekillerin ve il ilçe yönetimlerinin strateji hataları ve bireysel egoları nedeniyle, siyaset bürokrasi ve iş dünyası arasındaki çarpık ilişkilerin darmadağın ettiği ortalık yeni dönem vekiller ve değişen yönetimler ile yeniden toparlanmaya ve yeniden Ak Parti iktidar lezzetini ve gücünü halka sunmaya başladı.

Ak Parti Mardin Milletveklleri Faruk Kılıç , Muhammed Adak ve İl Başkanı Vahap Alma’nın ortaya koydukları yeni taktikler içerikli politikalar halkın yeniden Erdoğan çizgisini hissetmesine neden olmaktadır.

Son olarak Yeni Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’un yüksek performansla şehre girmesi, Milletvekili Faruk Kılıç’ın emektarlara ve küskünlere dair pozitif kazanma operasyonu karşılık bulurken İl Başkanı Vahap Alma’ın ortaya koyacağı yeni yönetimiyle Mardin eski kaliteli siyasetine dönüş yoluna girdi.

Bir kısım ilçe başkanlarının değişmesi ve değişmesi beklenen diğer ilçeler ile halkta yenilenme enerjisinin hızlı karşılık bulduğu gözlemlenmektedir.

Kayyum olarak yönetilen ilçe belediyelerinden beklenen hizmet performansı ile ilgi Vali Tuncay Akkoyun’un çalışma başlattığı ve sık sık ilçe ziyaretlerinde bulunarak çalışma başlattığı öğrenildi.

MARDİN’DE HER ŞEY ÖZÜNE DÖNÜYOR

Bir cevap yazın