İŞ ADAMI SALİH SİNCAR SELİN DURSUNOĞLU İLE NİŞANLANDI

İŞ ADAMI SALİH SİNCAR SELİN DURSUNOĞLU İLE NİŞANLANDI

Türkiye’nin önemli kanaat önderlerinden ve Sincar Aşiretinin Lideri Cemal Sincar’ın oğlu İş adamı Salih Sincar dünya evine girmenin ilk adımını atarak İstanbul Ramada otel’de Muhteşem bir törenle Ardahan’lı Selin Dursunoğlu ile birbirlerine yaşam sözü vererek nişanlarını taktılar.

Sincar Ailesinin bir araya geldiği Nişan törenine birbirinden seçkin konuklar ve sanat dünyasından isimler bu muhteşem geceye şahitlik ettiler.

Sanatçı Murat Kurşun’un sahne aldığı gecede Mardin’in yöresel müzikleri geceye damga vurdu. Geleneksel törelere sıkıca bağlı olan Sincar aşireti, tüm konukları özenle karşılayıp, şükranla uğurladılar.

Başarılı İş Adamı Salih Sincar’ın Nişan törenindeki heyecanı ve Mutluluğu gözlerden kaçmadı. Ardahan’lı Dursunoğlu ailesinin kızı olan Selin Dursunoğlu ise Nişan töreni boyunca zarafeti ve güler yüzüyle mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

CEMAL SİNCAR’DAN HERKESİ DUYGULANDIRAN HAREKET …

Türkiye’nin efsane isimlerinden biri olan Cemal Sincar Nişan töreninde oğlu ve gelini ile birlikte Mardin’in yöresel oyunu olan Reyhani’yi oynadı. Ayağa kalkmasıyla salondakileri çoşkulandıran Cemal Sincar Nişan merasimi ile ilgili şunları söyledi. “ AİLE HERŞEYDİR. Bugün bir Aile daha oluşuyor. Kutsal bir çatı daha ekleniyor Sincar aşiretine. Ailem, Çocuklarım ve sevdiklerim için yaşadım ve canım onlar için fedadır. Bugün Salih oğlumun beni bir kez daha gururlandıran gecesini gerçekleştiriyoruz. Ailemize gelin olarak değil, evlat olarak katılan Selin kızımın birbirlerine yaşam boyu sadakat, saygı, sevgi ve asalet dolu çatı kurmalarının temelini attık. Tüm evlatlarımdan isrediğim gibi Salih’tende isteğim şudur. Aileni koru ve sev. Hem de herşeyden çok sev. AİLE HERŞEYDİR. Ben her daim çocuklarıma güvendim. Onlar beni her zaman gururlandırdı. Bu gece de en güzel gururlanma gecesini yaşıyorum. Allah onları ve tüm gençlerimizi mutlu mesut ve bahtiyar etsin inşallah” şeklinde konuştu.

Bizler de Haber Merkezi olarak Sincar ve Dursunoğlu ailelerine mutluluklar diliyoruz.

Bir cevap yazın