AK PARTİ’NİN AK PARTİDEN BAŞKA DÜŞMANI YOK

AK PARTİ’NİN AK PARTİDEN BAŞKA DÜŞMANI YOK

AK PARTİ DEĞİL, ERDOĞAN VE VALİ DEMİRTAŞ KAZANACAK

17 Aralık Mardin mitingi tam anlamıyla bir devrin devrim başlangıcıydı. Erdoğan Mardin’e geldi ve 17,5 milyarlık bir yatırım programıyla halkın yaşamına bir kez daha dokundu.

Muhteşem bir program oldu. Sulama kanalları, yollar, doğal gaz açılışları ve daha nice hak edilmiş hizmetler vücut buldu Mardin’de. Cumhurbaşkanı ve Bakanların tam kadro hazır bulundukları Mardin’de yer gök ERDOĞAN diye inledi bir kez daha.

Dünya lideri Mardin’e gelmiş ve sevdalıları ile buluşmuştu. İlçelerde eş zamanlı yapılan açılışlarda Bakanlar aslan gibi halkın karşısında duruyorlardı. Her şey muhteşemdi ama bir şey hariç … Asrın liderinin geldiği Mardin’de maalesef kurduğu partisi yoktu.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın insan üstü bir çaba göstererek oluşturduğu o efsane tablo maalesef başta genel sekreter Murat Süzen ve birkaç kaymakamdan oluşmuş bir kadro ile bu harikalığı kazanmıştı. Gerisi fasa fiso, gerisi rol, gerisi trişka.

Ak Parti Genel Merkez yetkilileri dediğimiz beyefendiler ise sadece Mardin’de değil, Güneydoğu genelinde yaptıkları çalışmalarla vasatlığın dibine vurmuş isimleri ne hikmet ve hangi akla hizmet ederek yaptıklarını bilmediğim bir modelde başımıza sardıkları siyasetçi kimlikleriyle bölge genelini maalesef HDP’ye teslim etmekte üstad davrandılar. Erkan Kandemir’inden, Mehmet Özhaseki’ye, Metin Bulut’tan diğerlerine kadar tam kadro fiyasko. Hava civalarından başka bir çalışma görmediğimiz Ak Parti Genel Merkez yetkililerinden Erdoğan’ın kurt’lmadığı sürece bu kadrolar ve Ak parti’nin seçim falan kazanacağını kimse düşünmesin. Kazanırsa Ak Parti değil, Erdoğan kazanacak.

HDP demişken 17 Aralık’ta içime dokunan bir diğer konuda şudur. Göreve geldiği günden beri Belediye Başkanlığı görevini bir türlü başaramayan Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede yine bir fiyaskoya daha imza attı. HDP’den ayrılmış bir Meclis Üyesini saflarına katıp İçişleri Bakanı eliyle kendisine rozet taktırdı. Bu da benim kanıma dokundu. PKK ve HDP benim için aynıdır ve Süleyman Soylu’nun elini o kanlı yakaya değdiren yönetimi Allah’a havale ediyorum. Bugün bir Süleyman Soylu kolay yetişmiyor ve öylesine vatan evladı bir isme bu yapılmamalıydı. Aynı karede maşallah MKYK Cüneyt Yüksel başta olmak üzere diğerleride vardı. Neyse bu konuyu ayrıca işleyeceğim zaten.

Gelelim il teşkilatına . İl ve İlçe teşkilatlarının kıyasıya birbirlerinin aleyhinde çalıştıkları aşikar olan Ak Parti Mardin teşkilatlarında inanılmaz savaşlar ve kutuplaşmalar hakimken, her ilçe başkanlığı kendi kendine kral mantığı, vasat pozisyon göstergeleri, kibir ve kişisel çalışmalar ve daha onlarca Erdoğan karşıtı davranış modelleriyle can sıkmaya ve halkı mağdur edip, partiyi bitirme noktasına getirdiklerini sanırım kimse inkar edemez. Hizmet noktasında değil ama kişisel kral olma noktasında faaliyet gösteren ilçe başkanları ile ilgili Genel Merkez yetkilileri kör kalmaya devam ede dursunlar, biz bu körlükleri tedavi etmeye ve Erdoğan’a ulaştırmayı can borcu kabul edip göreve başlıyoruz. HAYIRLI OLSUN MARDİN KURTULUYORSUN….

Şimdi de gelelim Eski ve Yeni Vekillere. Cumhurbaşkanı yanında göğüsleri kabarık bir şekilde duran ve halka hangi yüzle baktıklarını bilmediğim bu şahıslar acaba 17 Aralık gününde yapılan açılışların ve atılan temellerin hangisinde emekleri vardı ? Acaba hakın hangi sorununu çözmüşlükleri vardı ? tabi ki yok. Onların da tek derdi acaba reis bizi tekrar aday gösterip o krallık makamına tekrar ulaşabilirmiyiz. Ayırt etmeden hepsi için söylüyorum. YAZIKLAR OLSUN SİZE … Hepinizi toplasak bir Vali Mahmut Demirtaş edemediniz. Maşallah sizi görende Reis sevdalısı, Memleket sevdalısı, halk hizmetkarı sanacak. Çıkarın faaliyet raporunuzu dökün, ben de özür dileyeyim.

Bazı ünlü iş adamlarımızda oradaydı. Reise yalakalık yapan, canını reis ve Mardin için verdiğini iddia eden ama bazen fetö, bazen başka parti liderleri ile dans eden ama her türlü oyununu oynamayı başaran ve reis Mardin’e geldiği zaman aklına Mardin gelen bu şahsiyetlere de söyleyecek sözlerim yakında başlayacak. Adam çocuk gibi ve herkesi aptal yerine koyarak eline almış telefonu selfi çekerek bende buradayım haa mesajı verip, etraftaki gazetecilere de benide görün, benide yazın yalvarışlarıyla mide bulandıran zavallı asalaklarda oradaydı. Herşey Mardin için öyle mi ? yemişim sizin Mardin sevdanızı. Sizde payınızı alacaksınız giden sürü içinde.

Haaa unutmadan çakma kanaat önderleri, milletvekili olma duygusu içinde yanıp tutuşan cahil ama paralı birkaç kişi, neye hizmet ettiklerini kendilerinin bile bilmediği stk temsilcileride oradaydı. Bunlara sadece la havleee deyip geçiyorum.

Amaaa kurban olduğum Mardin halkı oradaydı. Muhtarlarım aslan gibi oradaydı. Esnafım ve yüreği Mardin için çarpan gençlerim oradaydı. Kadınlarımızın gururu Esengül Aydın ve Gülbahar Mavidemir oradaydı. Bu organizasyonun ve hizmetlerin başındaki Vali Mahmut Demirtaş ve ekibi oradaydı.

Son sözüm ;

Sayın Valim, sizin başarınızın üzerine gölge düşüremedi bu sansar takımı. Kimin ne yaptığını Erdoğan gördü, halk gördü ve Allah gördü. Rabbim sizden razı olsun.

Tüm olumsuzluklara rağmen ortaya çıkan sonuç şu oldu. Mardin vizyon 2023’e hazır. Mardin seçimlere hazır. Mardin HDP’yi gömmeye hazır. Mardin temiz siyasete hazır. Ak Parti seçimi alırmı bilmem ama bildiğim şu ki ERDOĞAN seçimi çoktan aldı bile. Mardin ERDOĞAN’a hazır.

Hayatı boyunca parasından başka vasfı olmayan, attığı havadan başka malzemesi olmayanların değil, yürekleri ahlak taşıyan ve genç beyinlerin siyaset yapma dönemi başlıyor. Öyle değil mi Kadir üründü, Öyle değil mi Şeyhmus Bağış. Çıkın artık ve elinizi bu taşın altına koyun.

Erdoğan sizi duymuyor sanıyordunuz değil mi ? şimdi sıkı durun. Bakın Erdoğan bu yazıyı ve daha içerikli dosyayı nasıl duyacak hep birlikte göreceğizz. Şenlik ve kurtuluş başlıyor Mardin. Hayırlı olsun…

 

 

 

Bir cevap yazın