GÖLGE KAHRAMANLAR YAZI DİZİSİ BAŞLIYOR

GÖLGE KAHRAMANLAR YAZI DİZİSİ BAŞLIYOR.

SİVİL ALANLARIN VE MESLEK ODALARININ BÜROKRATLARI KİMLERDİR ?

30 YILLIK MÜTHİŞ DENEYİM VE ABİLİK MİSYONU SAHİBİ ÇETİN SASA

 

Başarıların arkasında liderlerin yanı sıra gölge kahramanların rolü vardır. Bu kahramanlar genelde isimleri deşifre olmaz, vitrine çıkmazlar, çalıştıkları kurumun menfaat ve başarısı onlar için çok önemlidir. Kişisel reklam yapmazlar ve hatta reklamdan köşe bucak uzak dururlar. Üstlendikleri yükleri, yaşadıkları zorlukları kimse bilmez. Çoğu zaman emekleri ve çabaları karşısında hak ettikleri bir teşekkürü bile almazlar. Kurum yöneticileri bu tür bürokratlar sayesinde hatasız ve hasarsız yönetim sürdürürler.

 

Yaşama Dokunanlar Platformu 2023 yılı özel ödülleri bölümünde Bürokratlara önemli bir yer ayırma kararı aldı ve ödüle layık görülen ilk aday 30 Yılı aşkın bir süredir Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak görev yapan Çetin SASA . Deneyimli Genel Sekreter Çetin SASA toplum tarafından dürüstlüğü, azmi, çabası ve taşıdığı vizyon ile tanınmakta.

Ticaret ve Sanayi Odasının iş ve işlemlerinin hatasız sürdürülmesi, şehir ticaretinin vizyon kazanması ve halkla bütünlük içerisinde görev ifa etmesi ile tüm Mardin halkı tarafından takdir toplayan Çetin SASA meslekte çeyrek asrı devirenler kapsamında hazırlanacak başarı ödülleri ile Yaşama Dokunanlar Platformu tarafından 2023 yılında gerçekleşecek programda ödüllendirilecek.

 

 

 

Bir cevap yazın