ESENLER BAŞKANI GÖKSU MARDİN’DE ESTİ

Bir dizi ziyaret ve çalışma kampı amacıyla Meclis üyeleri ile birlikte Mardin’e giden Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu deyim yerindeyse Mardin insanının gönlünde taht kurdu.

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve Ak Parti İlçe Başkanlarının misafir etmek için yarıştıkları ve bunun yanı sıra çok sayıda vatandaş büyük bir ilgi gösterip kendisini görmek için sıraya girdiler.

Gezi Direktörlüğünü yapan Esenler Belediyesi Meclis Üyesi ve Aynı zamanda Mardin’li olan Av. Mehmet Rıdvan Arslan gezi sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“ Kendi doğduğum topraklarda, kendisine gönülden inandığım dava ve yol arkadaşım, siyaset hocamız, İstanbul’un kötü yönetimine karşı gerçek bir kalkan olarak görev yapan Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Tevfik Göksu’ya Mardin’de gezi eşliği ve rehberliği yapmak bende ayrı bir onur duygusu yaratmıştır. Çalışma kampı amacıyla geldiğimiz Mardin Başkanımız ve ekibine muhteşem bir enerji yüklemiş ve Sayın Başkanımızın Mardin’e zaten var olan hassasiyet ve önem duygusu bir kez daha pekişmiştir.

Halkımızın Sayın Başkanımıza göstermiş olduğu ilgi, sayın Başkanımızın ülke siyaseti içerisindeki önemini ve sempatisini bir kez daha ortaya koymuştur. Başta Sayın Valimiz olmak üzere, gezimizde bizleri ağırlama yarışına giren tüm Belediye Başkanlarımıza, Partimizin kıymetli yöneticileri ve üyelerine ve kadirşinaz Mardin halkına bana bir kez daha Mardin’li olma gururunu yaşattıkları için çok teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

VALİ & BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MAHMUT DEMİRTAŞ İLE ŞEHİR TURU

Gezi programı içerisinde Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşlik ederek yürüdüğü Başkan Göksu Tarihin geçmiş ve bu gününü entegre olarak yaşanan kültür mozaiğini görünce büyülendiğini açıkladı.

MİDYAT BAŞKAN GÖKSU’YU KURBANLAR KESEREK KARŞILADI…

Gezi durağının Midyat bölümünde, Midyat Belediye Meclis Üyesi İdris Arslan tarafından ilçenin girişinde Başkan Göksu’yu 10 kurban keserek karşıladı. Midyat halkının yoğun ilgisi karşısında çok mutlu olan Başkan Göksu, Midyat’ı ülke genelinde diğer kültür şehirlerinden ayıran özellikleri karşısında hayranlığını gizleyemedi.

NUSAYBİN DURAĞININ DİNLENME ALANI BEYAZ SU OLDU

Hızlı gezi trafiğinin yöneticisi Av. Mehmet Rıdvan Arslan’ın Başkan Göksu’ya bir diğer sürprizi ise Türkiye’nin Cennet Bahçesi olarak ünlenen Beyaz Su alanı oldu. Ak Parti Nusaybin İlçe Başkanı M.Latif Özel tarafından Beyaz Su alanında ağırlanıp dinlendirilen Başkan Göksu “ BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ” sloganının şekle gelmiş halinin Mardin olduğunu söyledi. Farklı din, dil ve etnik köken farklılıklarının bir arada yaşandığı yer olan Mardin, Başkan Göksu’nun hayatında ayrı bir yer edindiği ifadelerine yansıdı.

BELEDİYE BAŞKANLARI BİRLİKTE MESAJ VERDİLER.

Karşılama anından, gezi bitimine kadar Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Artuklu Belediye Başkanı A.Kadir Tutaşı ,Başkan Göksu’ya eşlik ederek Güneydoğu’dan Türkiye’ye birlik gövdesi mesajı verdiler. Başkanların yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri Başkan Göksu’ya sürekli şehir brifi vererek Mardin özündeki tüm misafirperverlik sergisini ortaya koydular.

TÜRKİYE’NİN YAŞAM KOÇUNDAN ANALİZ GELDİ…

Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar’da Başkan Göksu’nun Mardin ziyaretlerini İstanbul’dan takip ederek açıklamalarda bulundu. Sosyal Siyaset Uzmanı ve Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar şunları söyledi. “ Esenler Belediye Başkanının Mardin programı tam zamanında ve yerinde bir hareketti. Mardin’in yetiştirdiği önemli genç siyasetçilerden Esenler Belediye Meclis Üyesi Av. Mehmet Rıdvan Arslan’ın Başkan Göksu’nun Mardin’deki gezi öncesi ve gezi süresince gerçekleştirdiği zemin hazırlama çalışmalarını bizzat ben yaşadım. Birlik beraberlik, takım olmak, yol ve dava arkadaşlığının ne kadar dikkat ve özen göstermek gerektiğini Av. Mehmet Rıdvan Arslan’ın çabasına şahit olarak yaşadım ve o zaman bu gezinin sıradan bir gezi değil, ülkeye verilen mesaj içerikli bir gezi olduğunu anladım.

Başkan Göksu’nun İstanbul’u bir türlü yönetmeyi beceremeyen Ekrem İmamoğlu’na karşı verdiği amansız mücadelenin şahidi olarak şunu da farkettim.  Ekrem İmamoğlu’nun gezilerini koordine eden Murat Ongun’un geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Trabzon turundaki fiyasko ve iyilik dışı niyetlerinden sonra. Av. Mehmet Rıdvan Arslan’ın koordine ettiği Başkan Göksu’nun Mardin ziyareti incelendiğinde Milyonlarca liralar harcanarak edilen boş gezilerin, gönül sevdasıyla gerçekleştirilen ziyaretler karşısında tüm değerini kaybettiğini de yaşamış olduk. Başkan Göksu Mardin’de 7 bölge Türkiye birlik mesajı verdi. Gezisi anlamlı, nitelikli ve yerindeydi. Muhtemelen Başkan Göksu Mardin’de gördüğü ilgi ve sevginin kendisinde yarattığı enerji yükseltisinin ardından İstanbul dönüşünde İmamoğlu’nun canını daha fazla okuyacak ve dava neferi olmanın belki de eğitimini İmamoğlu’na vermiş olacaktır.

Başarılı ve kıymetli bir gezi gerçekleşti. Mardin’e Hoş gittin ama çok daha hoş geldin Başkan Göksu. Şehrimize giderek kattığın güzellik ve enerji için, ülkeye verdiğin birlik mesajı için sana ve arkadaşlarına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ ARSLAN KARDEŞLER…

Gezi programının koordinasyonunu sağlayan Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Av. Rıdvan Arslan’a ve Midyat’ta kültürümüzün ev sahipliği ve misafir karşılama adabını mükemmel bir şekilde sergileyen kardeşi ve Midyat Belediyesi Meclis Üyesi İdris Arslan’a şehrim ve hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın