KUTSAL DUYGULARIN BULUŞMASI

KUTSAL DUYGULARIN BULUŞMASI

KARDEŞLİK BİR KEZ DAHA EL ELE VERDİ

Mardin Erkek Yetiştirme Yurdu eski öğrencileri, geleneksel hale getirdikleri kardeşlik ocağı buluşmalarını bu sene bir kez daha Mardin’de gerçekleştirdiler.

Yurdun farklı illerinde, farklı meslekleri icra eden yetiştirme yurdu öğrencileri, kimi eşi, kimi çocuğuyla kardeşlik ocağında yeniden bir araya gelip, günden güne büyüyen ailelerini birbirleriyle tanıştırdılar.

Yaşam yerleşkelerinde gerçekleşen buluşma duygu dolu anlara ve zamanın en hızlı akışına sahne oldu. Son yıllarda Maridin Otel ismiyle faaliyet gösteren Erkek Yetiştirme Yurdu, ne kadar restore edilse de, geçmişin izleri ve anıları duvarlarda gün gibi canlı ve diri kalmış.

Aralarında sağlıkçı, futbolcu, öğretmen ve daha bir çok farklı alanda çalışan yurt öğrencilerinin vefa buluşmalarına dönemlerinin bazı hocaları da eşlik etti.

Haberin fotoğrafı çok şey anlatıyor. Bugün en ihtiyaç duyduğumuz konuların başında kardeşlik, birlik ve beraberlik olgularıdır. Bu dayanışma örneğini bize bir kez daha göstererek anlatan geçmişin yetiştirme yurdu, şimdinin ise toplum lokomotifleri olan her bir bireye minnet ve şükran sunuyoruz.

Haber merkezimize haber bilgisi aktaran Yurt öğrencilerinden sevgili dostumuz Faysal Yakıcı’ya ve onun nezdinde tüm yurt öğrencilerine çok teşekkür eder ve yaşama dokunuşlarından ötürü kendilerine minnet ve şükranlarımızı arz ederiz.

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

 

 

Bir cevap yazın