SAĞIR DUYDU AMA SEN DUYMADIN ÖZHASEKİ

Lafı sözü dallandırmaya hiç gerek yok Mehmet Özhaseki

Melikgazi İlçe Belediye Başkanlığı döneminden başlayan ve bugünlere tırmanan siyasi hayatının en büyük bölümü yerel yönetimler üzerinde geçti. Senin biyografini buraya dizmekle vakit kaybetmeyeceğim. Şu an bulunduğun görev AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI … Hay Maşallah, yereldeki yönetimlere bak ve başındaki kendine bak.

OLMADI ÖZHASEKİ …

Çevre ve Şehircilik Bakanlığını da yapamadığın gibi , bunu da yapamadın…

OLMADI ÖZHASEKİ …

Ankara Büyükşehiri alamadığın gibi, bunu da yapamadın …

OLMADI ÖZHASEKİ …

Fetö’nün siyasi ayağını temizletemediğin gibi, mevcut yerel atamalarında kofti çıktı

Üstlendiğin makam senin kişisel malın değildir. Eleştirim ve üslubum ego’na ters geldiğini ve geleceğini biliyorum ama hiç kusura bakma, millet ve devlet değerlerinden daha üstün değilsin. YAPAMIYORSUN VE İSTİFA ET LÜTFEN …

Teşkilatın haline bak !!!

Parti içinde birbirini yiyen, özellikle taşra’da asla parti ile zihniyet beraberliği olmamasına rağmen, partide başkan, belediyede başkan diye atadığın kişilerin haline bak ..

OLMADI ÖZHASEKİ …

Kütahya İl Başkanı yoruldum deyip Bayram sabahı merasimde istifa ediyor. Bağcılar Belediye Başkanın Hastayım deyip sıvışıyor. Daha yazabileceğim 100 tane senin ve ekibinin başarısız atamalarından kaynaklanan ve partiye gönül vermiş dava insanlarının gönlünü kıran icraatların sorumlusu sensin…

ÖZHASEKİ ORTALIĞI MAHVETTİN ….

Al sana bir örnek daha … MARDİN diyorum ve nokta koyuyorum.

Gözünü kapadın, kulağını tıkadın öyle mi ???

Hiç Merak etme Özhaseki, sana söz olsun, Milletime söz olsun. Vatanıma borcum olsun. Senin kulağını tıkayıp duymadığını ben milletim için ERDOĞAN’a duyuracam. Tüm detaylarıyla hem de. Ne bu makamlar, ne Ak Parti, Ne de Sayın ERDOĞAN kör ve sağırların yüzünden kaybetmeyecek…

Son olarak iyi dinle ÖZHASEKİ . Kişisel web sayfanda senin danışmanların, senin egonu epey bir şişirmişler. Mardin’de sevgi seli … Diyarbakır ÖZHASEKİ’yi bağrına bastı … gibi yayınlanan haberlerin var ya … öyle bir şey yok Özhaseki. Kayyum cennetine dönen Güneydoğu senin yerel yönetici seçme başarısızlığından ötürüdür. Sana o bölgede sevgi seli falan yok. Senin yüzünden o bölgede AK PARTİ’ye ciddi bir öfke var. Sen ve ekibinin seçtiği adamlar yüzünden.

Partiye iyilik yapacaksan. Cumhurbaşkanı ve Milleti hakikaten savunacaksan ya aç gözünü kulağını ve hemen gereğini yap. Ya da çek git lütfen. Ben gelir daha iyisini ve milletin hakettiğini yaparım.

Bu ülke artık lüyakatsız. Beceriksiz. Kalbi abdestsiz insana tahammülü yok. Hallaç pamuğuna döndürdüğün partiyi nasıl toparlayacaksın bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bu ülke insanının artık bir kez daha yenilmeye tahammülü kalmadı.

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Bir cevap yazın