FETÖ ERDOĞAN’IN YANINDA MI?

FETÖ ERDOĞAN’IN YANINDA MI?

20 yılı aşkın bir süredir Dünya’nın en zor ülkelerinden birini yönetiyor Erdoğan. Yorulmuş olması gayet normaldir. İnsan üstü bir performans gösterdi. PKK-FETÖ- DHKP-C – Dış mihraklar ve tonla problemli bir ülke yönetti. Açlık, işsizlik, yokluk, olanaksızlık hakimdi o gelene kadar. Zevzeklik yapıp konuyu başka yere çekmenin bir anlamı yok. Herkes haddini bilecek ve adil davranacak.

ERDOĞAN POZİTİF DEVRİM YAPTI. Dünya liderleri arasına girmeyi başardı. Ülkenin vizyonunu zirveleştirdi. Sosyal devrim yarattı. Olmaz denilenleri oldurttu. Tüm dünya’nın hatta en yakın ilişkide olduğumuz ülkelerin darbesini yedi ama yılmadı yenilmedi. Üstün bir zeka olduğu konusunda rüştünü ispat etti. Olağanüstü büyüttü partisini ve çeyrek aşıra dayandırdı iktidarını.

Bu ilk kez oluyor ülkemizde. Elbette fire verecekti bu kadar büyümeye, elbette bir takım yanlış politikalar uygulayacaktı. Sonuçta peygamber değildir ve vahiy ile çalışmıyor. O da bir insan ve yanılma payı herkes kadar onda da vardır.

Ama işin birde diğer şekli var. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Erdoğan’da ciddi bir yıpranma ve yorgunluk baş gösterdi. En yakınlarından yediği darbenin tesiri fazla oldu onun üstünde. İç ve dış tahrikçiler ciddi bir iş birliği ile algı operasyonları yapıp, toplum ile iktidar arasında sürece yaydıkları bir tuzak çalışması yaptılar ve bu tuzağı bugün Türkiye daha net görüyor.

Türkiye’nin gördüğü ama cevabını alamadığı sorular var .

  • Erdoğan’ın yanındaki EMBESİL DANIŞMAN kadrosu kim ? ona akıl almaz raporları sunan ve yok artık dedirtecek açıklamaları yaptırtan hainler kim ?
  • Erdoğan çizgisi ve zihniyetinde olmayan ama parti içerisinde etkin rol ve makamlar alan kişileri Erdoğan’a hangi hain kadro servis ediyor. Mesela Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Valiler, İl ve İlçe Başkanları arasındaki ciddi sorunlu insanları kim ona sunuyor ve nasıl sunuyorda bu adamlar o makamlara getiriliyor ?
  • Üst düzey ve orta düzey bürokrat atamalarındaki rezillik derecesindeki yoğunluğun tasarlayıcısı hangi hain kadro ? İl Müdürleri, kayyumlar, genel müdürler ve daire başkanlarını refere eden hangi hain grup Erdoğan’ın etrafını sarmış durumda ?
  • Böylesine büyük bir liderin ve böylesine üstün bir zekanın halk nazarında oluşmuş etkin gücünü hangi akıl sahipleri zedelemeye başladı ?
  • Fahiş rakamlarla birden çok maaş alma sistemini kim ve ne amaçla gerçekleştirdi ?
  • Eski milletvekili, eski bakan, eski başkanları alıp oraya buraya yönetim kurulu başkanı olarak atayan mantık hangi gerizekalının ürünü ?
  • Kibir abidesi haline gelmiş il / ilçe başkanlarının kaidesini kim kaldırdı da halkı ezikleyen bir yapıya dönüştü parti ?
  • Erdoğan bitti, Erdoğan gidici diye fırsat tellallığı yapan kitlelerin besleyiciliğini kimler yapıyor ?
  • Fetö’nün siyasi ayağı neden halen içerde değil ?
  • Mehmet Ağar’ın oğlu. Bülent Arınç’ın oğlu ve onun bunun oğullarının hangi hikmetle vekillikleri ve başkanlıkları onaylattırılıyor ?
  • Toplumda ciddi boyuttaki ötekileştirmenin mimarlığını hangi danışman grup yapıyor ?
  • Berat’ta Damat, Selçuk’ta damat. Biri muamma dolu, diğeri gurur veren tablolar ile doluyken, nedir bu damat israrı ? Damat diye kral mı kesilecek başa. Kim bu planları yapıp Erdoğan’ı yanıltıyor ?
  • Olmazsa olmaz diye bir şey yok. Devletler kişiler üzerinden yönetilmez. Bu kadar muamma varken halen neden değiştirilmeyen bakanlar var ?
  • MKYK ve Vekiller neden bu kadar etkisiz eleman haline dönüştü. Bu tuzağı Erdoğan’a hangi hain kurdu ?
  • Milletin bağrında yer bulmuş bir lidere kavuşmuşken, neden Erdoğan’a ulaşmak hayal oldu ? Kim bu duvarı ördü, hangi hain Erdoğan’ın duymasını ve görmesini engelliyor ?
  • Nedir bu Melih Gökçek ve avanelerinden çektiğimiz. Bu ülke adam sorunu yaşamıyor ki ? kim bunları besliyor ?
  • Siyasete kavgayı, fitneyi, küfürü, hakareti kim yerleştirdi ? hangi embesil danışman kadrosu yapıyor bu hainliği ?
  • Çökmüş bir devlet memurluğu sisteminin nedeni kim ? bu milletin üretim özelliğini durduran politikaları kimler üretiyor ? hangi hain kadro bunları yapıyor ?

 

Kim bu ülkeye hizmet edecek ? ATATÜRK’ün kemiklerini sızlatan Kılıçdaroğlu ve ekibi mi ?

Yoksa Milliyetçi akım paslaşması yapan Akşener mi ?

Apo’dan mı medet umanlar var halen ?

Amerika’mı sizi kurtaracak ?

Yunan tohumlarından mı medet bekliyorsunuz ?

Yoksa siz halen TÜRK MİLLETİNİN GÜCÜNÜ BİLMİYORMUSUNUZ ?

YEDİRMEYECEĞİZ… NE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ, NE DE ERDOĞAN’I.

HEPİMİZ ERDOĞAN’IZ…

SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR HAİNLİK VE KAHPELİK YAPIN. BİZ DUYURACAĞIZ SESİMİZİ ,KORUYACAĞIZ LİDERİMİZİ VE YAŞATACAĞIZ CUMHURİYETİMİZİ…

Sonu Silivri de olsa, mezarlıkta olsa. Size ne Türkiye’yi, ne de Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz…

 

Murat Çuhadar

Türkiye’nin Yaşam Koçu

Bir cevap yazın