WELLNESS ÜNİVERSİTESİ ADIYAMAN’DA 

WELLNESS ÜNİVERSİTESİ ADIYAMAN’DA

 

Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi işbirliği ile kurulan Türkiye’nin ilk sanal üniversitesi olan Wellness Sanal Üniversitesi 1. Dönem sertifika eğitim programını tamamladı.

27 il valiliğinin işbirliği programı çerçevesinde dahil olduğu ve toplamda 4100 kursiyerin mezun olduğu eğitim programının ilk sertifika dağıtım töreni bugün Adıyaman’da gerçekleşiyor.

Adıyaman valisi Mahmut ÇUHADAR’ı makamında ziyaret eden Wellness Sanal Üniversitesi kurucusu Murat ÇUHADAR eğitim süreci ve bundan sonraki dönem ile ilgili vali Mahmut ÇUHADAR’a brifing verdi.

Konuyla ilgili vali Mahmut ÇUHADAR şunları söyledi.

“Eğitime dair yapılan her türlü çalışmayı büyük bir önemle destekliyor ve her zaman yanında duruyorum. Bu proje Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonu ile gerçekleşmiş ve Adıyaman’da güzel bir karşılık görmüştür. Karşılıklı toplumsal fayda içeren çalışmaların devamını temenni ediyorum. Adıyaman ilimizin başta eğitim olmak üzere toplumsal kalkınmaya yönelik projeleriyle ülke genelini önemli işaret fişekleri atmaya hazırlanan bir il olacağına buradaki tüm kurumlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte önemli bir uyum içerisinde hareket etmekteyiz. Bugün dagıtacağımız sertifika töreninde hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

Bir cevap yazın