DELTA HOLDİNG’TE BÜYÜK BULUŞMA

DELTA HOLDİNG’TE BÜYÜK BULUŞMA

İstanbul’da bulunan Doğu ve Güneydoğu kanaat önderleri , Stk Başkanları, Siyaset ve Bürokrasinin önemli isimleri , İstanbul’un en büyük platformlarından biri olan Doğu ve Güneydoğu Çatı Platformu ismiyle DELTA Holding’te gündemi değerlendirmek üzere bir araya geldiler.

Ünlü İş adamı Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İZSİZ’in ev sahipliğini yaptığı programı Platform Başkanı Selim Korkmaz ve İbrahim Biter yönettiler.

Ak Parti MKYK Üyesi A.Rahman Kurt’unda katıldığı programda il temsilcileri ve kanaat önderleri Konya katliamını, Ciğerlerimizi yakan yangını ve hızlı eylem planlarıyla toplumsal birliktelik hareketinde alacakları pozisyonları konuştular.

Türkiye’nin Yaşam Koçu Murat Çuhadar, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Remzi Tanış, Siirt Vakfı Başkanı Zeki Akyüzlü gibi ülke genelinde tanınan isimlerin yer aldığı toplantıda , başta yangın olmak üzere, ülkedeki algı yaratma çabalarına karşı da önlem alınması gerektiğini ve buna en kısa zamanda başlayacaklarını ifade ettiler.

Ev sahibi Seyithan İzsiz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Yaklaşık 2 yıla yakın bir süredir buluşamıyorduk. Pandemi bizi maalesef birbirimizden uzak kıldı ama ne güzel ki yine buluşmalarımız başladı ve özlemlerimizi giderme fırsatını yakaladı. Bu konuda başta Selim Korkmaz ve İbrahim Biter abilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Malumunuz yangın hepimizin ciğerini yaktı ama sadece yangınla da kalmadık. Maalesef Van’daki sel hepimizi bir kez daha derinden üzdü. Allah mutlaka bunda da bir hikmet yaratmıştır, sabır edeceğiz ve bu güne kadar nasıl el birliği ve omuz omuza hareket ettiysek ve yaralarımızı sardıysak bundan sonra da aynısını yapacağız. Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin. Görüyorumki Devlet, Hükümet, Millet herkes ciddi bir çaba içerisinde bu konunun biran önce feraha kavuşması için gayret gösteriyor. Biz güçlü bir toplumuz, halden anlayan ve birbirine bağlı bir toplumuz. Bunların hepsi geçecek ve Rabbim bundan sonra bize daha hafif sınavlar versin inşallah. Şimdi bir olma ve dik durma zamanıdır. Suçlayıcı söylemler ya da provakatif duruşlar gösterme zamanı değildir. Toplumsal ve insan olma vazifemiz neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Bugün kızma, eleştirme, kavga etme zamanı değildir. Bugün YANGINI söndürme zamanıdır. Hepimiz enerjimizi buna harcamalıyız.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

Bir cevap yazın