ÇOCUK DOĞURMAK BİYOLOJİK VE RAHİMSEL BİR OLAYDIR. ANNE OLMAK İSE ÇOK BAŞKA BİŞEYDİR.

ÇOCUK DOĞURMAK BİYOLOJİK VE RAHİMSEL BİR OLAYDIR. ANNE OLMAK İSE ÇOK BAŞKA BİŞEYDİR.

MİDE BULANDIRAN EVLATLARIN

MİDE BULANDIRAN ANNELERE DAİR KUTLAMALARI…

Yine dokuz köyden kovulacağım bir yazı aldım kaleme. Yine edep adap ve saygıdan uzak kelimelerle dolu satırlar okuyacaksınız. Ama HEPSİ GERÇEK. Kuduranlar olacak, suç bireyseldir diyenler olacak, feminist ayaklarına yatıp ya da insan hakları var kardeşim diyen zerzevat’larda olacak. Hiiiçççç umurumda değil. Köpeğe kemik atma dönemi bitmiştir. Kibir ego ve yaşantısı ile bir kır otu kadar hayata anlam ve katkı sağlayamamış insanların eşek anırmasından beter laflarına pirim verme dönemi bitmiştir. Bu ülkede kadına şiddet var diyenler olacak, kadına saygı yok diyenler olacak, bunun da hiiiççç önemi yok.

SUÇ BİREYSEL DEĞİLDİR !!! sadece hırsız suçlu değildir, önlemini almayan ev sahibi de en az hırsız kadar suçludur. Kandıranlar kadar kananlarda suçludur ( AKILLI OLSAYDINIZ ) Artık Cennet eskisi kadar çok Anne’lerin ayakları altında falan değildir. Çok az Anne’nin ayağı altındadır. Çünkü bir çok ANNE Cennet’i ayaklar altına aldı. Yani çok ta ayakları öpülesi Anne’ler kalmadı. Şimdi bir sürü post paylaşılacak ve bir sürü mesajlar yollanacak sağa sola ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN DİYE… Hepsi hikaye. Hangi Anne’lerinki kutlu olsun. Yufkacı Muharrem’e kaçan 2 elti de Anne’dir, şimdi çocuklarını terkedip kaçan o Anne’lerinkinimi kutlayalım. ( olayın sosyolojik boyutunu hiç konuşturmayın istersiniz. Memesini çocuğunu emzirdiğinden çok önüne gelene emdiren anne’lerin gününümü kutlayalım. ( SUÇLU ERKEKLER DEĞİL Mİ ? ) Hemen heveslenmeyin, dedim ya SUÇ BİREYSEL DEĞİLDİR. SUÇU İŞLEYEN VE İŞLETEN VARDIR. HİÇ BİR SUÇ TEK BAŞINA İŞLENMEZ … Asalak bir çocuk yetiştirip ona kendini kral zannettiren Anne’lerinmi gününü kutlayalım. Ya da şu sıraya bir bakalım …

Sosyal medya Anne’leri

Tek derdi özgürlük olan Anne’ler

Kariyer derdinde olup bakıcılara Annelik yaptıran Anneler

Aşk’lar peşinde koşan Anne’ler

Çocuğuna her ay bir baba getiren Anne’ler

Fetö’nün Anne’leri

PKK’nın Anne’leri

Onun bunun Anne’leri

Mafya Anne’leri

HANGİ ANNE ???

Cennet’leri Cehennem’lere çeviren Anneler

Zulme susan insanlar yetiştiren Anne’lerin mi gününü kutlayalım

Özgürrlüğü çirkeflikle karıştıran

Öz güveni edepsizlik sanan

Haddi aşıp zıvanadan çıkıp madalya kazanacağını sanan Anne’lerinmi gününü kutlayalım

Aslında milyonlarca satır bile yazabilirim bu konu ile ilgili.

ANNE OLMAK HAYAT OLMAKTIR

ANNE OLMAK NEFES OLMAKTIR

ANNE OLMAK CENNET’İN DİĞER ADI OLMAKTIR

ANNE OLMAK BARIŞ OLMAKTIR

ANNE OLMAK ŞEFKAT OLMAKTIR

TÜM BU ANNELİKLER İÇİN OKUMAK VE MANEVİYATI KORUMAK DEMEKTİR

Bugün ülkemizde çiviler çıkmışsa, ok yaydan çıkmışsa, ahlaksızlık ve edepsizlik hakimiyet kazanmışsa bunun en önemli 2 nedeni vardır. Birincisi Maneviyatın yıkılmasına izin vermemiz ve susmamız. İkincisi ise Cahillikleriyle kendilerini alim gibi gösterenlere karşı pirim vermemiz. Haaa bide üç var, o da dişiliklerini fütürsüzca kullanmalarına abaza olmuş bir toplum.

Ben Peygamberimizin Annesi Hz.Amine’nin, Liderimiz ATATÜRK’ün Annesi Zübeyde Hanımın, Ne bileyim mesela Aziz Sancar’ın Anne’sinin, Türkan Saylan’ın Anne’sinin ve bunlar gibi evlatlar yetiştiren Anne’lerin gününü kutlar ve onlara ANNE derim. Size de bunu tavsiye ederim. Annelik şanına ve onuruna uygun Anne’lerin yoluna kurban olayım. Bağrında Anneliğin tüm gerekliliğini barındıran ve doğurduğu evlatlara milletler kurtartan, onlara erdem, şeref, ahlak, cesaret, edep ve adap aşılayan Annelere kurban olayım. Onların ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

 

 

Bir cevap yazın