YUH SİZE … KIBLESİZLER

13 ŞEHİDİMİZ VAR !!!

Açıklamalardaki densizliğe bakın ;

DOĞU PERİNÇEK : 13 kişi ÖLDÜ diye yas’mı tutacağız dedi. Kıblesiz mahlukat, onlar 13 ölen değil , 13 ŞEHİT’tir bir kere. Hatırlıyormusun senin o kanlı dağlarda apo ile apo’nun kanlı elleriyle tokalaştığın dağlarda ŞEHİT olmuş şereflerimizdir. Onlar için değil de senin için mi yas tutacağız. Senin o kanlı ellerle fıkır fıkır çay tokuşturarak hafızalardan kazınmayacak görüntülerin varken, o vatan evlatlarına sıkılan kurşunların ardından YAS TUTMAK elbette milli ve vijdani görevimizdir. Sana zerre borcumuz yok ama o çocuklara şeref, istikbal ve bayrak borcumuz vardır.

KEMAL KILIÇDAROĞLU : Her şey senin basiretsiz muhalefet liderliğin yüzünden oluyor. PKK’nın taşeronu HDP dilini kullanmandan oluyor. YAS İLAN EDİLSİN gibi mavralar atmak yerine çıkıp milletin acısını feryadını dindirecek şekilde pkk’yı da onun taşeronlarını da lanetleseydin ya. Tutmuş halen devleti iktidarı suçluyorsun, 90’lı dönemlerde senin partinde iktidarda ortaktı, vekillerin ne yaptı, sen ne yaptın, nasıl bir cehennem dönemi yaşadığımızı ne çabuk unuttun. Sen unutabilirsin ama biz unutamayız. Atatürk’ün kurduğu partiyi allak bullak ettin ve şimdi de çıkmış maral okuyorsun hem de HDP ağızıyla. Senin söyleyemediğini, bir ATATÜRK hayranı olarak ben söylüyorum şimdi. ULAN PKK, ULAN HDP VE ULAN HAİNLER ALAYINIZIN CEDDİNE SIÇAYIM. Bu ülke sizin gibi kahpelere pirim vermeyecek ve daha binlerce şehit verecek olsakta sizin emelinize ulaşmanıza izin vermeyeceğiz. Devletimiz o gövdelerinizin üzerinde baş bırakmayacak. ANLADIN MI ? Sayın Kılıçdaroğlu.

PKK VE HDP SEMPATİZANLARINA : 13 şehidimiz var, hiç sorun değil çünkü şanlı bayrağımız dimdik ayakta ve ayakta kalacak. Sizin yüzünüzden kürt halkı lekeleniyor, millet sanıyor ki kürt halkı sizin gibi şerefsiz, sizin gibi namusuz, sizin gibi kahpe. Sizin gibi alçak ama öyle olmadığını toplumsal dayanışmayla size de Amerikanıza da alayınıza da göstereceğiz. Bağrında yaşattığı her evladıyla Büyük Türkiye Cumhuriyeti sizi ananızla yeniden bütünleştirecek. Merak etmeyin Hükümetiyle, devletiyle, milletiyle Türkiye Cumhuriyeti size geliyor.

 

Bir cevap yazın