CUMHURBAŞKANI İLE GÜNEYDOĞU SIYASETİ SANAL PROGRAMI BAŞLADI

HERKES TERÖR BAHANESİNİN ARKASINA SAKLANDI

YÜREĞİNİ ORTAYA KOYAN NİYE ÇIKMADI

SEÇİLİ MİLLETVEKİLLERİ VE BELEDİYE BAŞKANLARININ LİYAKAT SORUNU

BUNCA İŞSİZLİK

BUNCA HÜZÜN

BUNCA SORUN YUMAĞINDA GENÇLER VE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNİ KİM KARARTTI ?

SOSYAL GELİŞİM NEDEN ÇÖKÜK

CEHALETİ KİM DÜZELTMEK İSTEMEDİ

TARIM, SAĞLIK, EĞİTİM VE DİĞER EKSİKLİKLER KASITLIMI YAPILDI

ÇOCUKLAR MUTSUZ

GENÇLER UMUTSUZ

KONTROLSÜZ GÖÇ ETME ZORUNLULUĞU NEDEN DOĞDU ?

KÖYLERİN BOŞALTILMASININ NEDENİ NEYDİ ?

AŞİRET AŞİRET AŞİRET DİYE ÖVÜNDÜKLERİ MEKANİZMA RANT AMAÇLIMI ?

KENDİNİ KANAAT ÖNDERİ İLAN ETME MODASI NE ZAMAN BAŞLADI ?

GÜNEYDOĞU BASINI KİME KALEMLİK YAPTI ? PARLAYAN GAZETECİ İSMİ ALTINDAKİLER KİM ?

BELEDİYE BAŞKANLARI SALTANAT VE RANT UĞRUNA NEYE GÖZ YUMDULAR ?

VALİLER DEVLETİN Mİ ? YOKSA İKTİDARIN VALİLERİ Mİ ?

BÜROKRASİ VE SİYASET ARASINDAKİ AKIL ALMAZ KAVGALAR ?

RÜŞVET İSMİ YERİNİ HEDİYE İSMİNEMİ BIRAKTI ?

KİMLER KİMLERLE RANT ORTAKLIĞI İÇERİSİNDE OLDU ?

PKK FETÖ VE KANAAT ÖNDERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ KORKU MU YOKSA RANT İÇERİKLİ Mİ ?

ADAY OLDUKLARI PARTİNİN ZİHNİYETİNDEN OLMAMALARINA VE GEÇMİŞLERİ YÜKSEK DÜZEY KARANLIKLAR İÇİNDE OLMASINA RAĞMEN ADAY OLUP SEÇİLEN İL İLÇE PARTİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI VARMI ?

FETÖ VARLIĞINI SÜRDÜRÜYORMU ?

 

GÜNEYDOĞU SİYASETİNİN ÜLKEYE VERDİĞİ ZARARLAR…

Covid 19 nedeniyle tüm dünya’da olduğu gibi ülkemizde de inanılmaz yıkıcı etkileri yaşandı ama 40 yıldır pkk ve fetö birlikteliği ile yürüyen kanlı ihanet zincirleri maalesef bölge halkını ve dolayısıyla ülke genelini kahretmiş ve vijdanların sızlamasına neden olmuştur. Kimseler konuşmaya cesaret edemedi bu konuda, konuşmak isteyenler ise bir şekilde engellendi, havası civasıyla, ahlaksız yüreğiyle boy gösteren bir takım korku psikolojisi yaratıcıları başta TÜRK KÜRT düşmanlığı geliştirmek ve PKK denen kahpe örgütü KÜRT halkıyla ilintilendirmek istediler. Kardeşi kardeşe kırdırtmak istediler, bölgeyi elektiriksiz, yol’suz,susuz,işsiz,fabrikasız bıraktılar. Mezopotamya toprakları kan gölüne dönüştüğünde sözde kahramanlar şehit cenazelerimizde askerimizi polisimizi uğurlarken birkaç dakikalık timsah göz yaşı döktüler. Sağda solda siyasetçi, bürokrat,kanaat önderi, iş adamı ya da son yıllardaki moda olan STK lideri kimlikleriyle mangalda kül bırakmayanlar sırf kişisel alanlarını korumak için sadece ikili dost sohbetlerinde attılar tuttular ve SONUÇ. GÜNEYDOĞU BU DURUMDA. Orayı ne HDP ve nede PKK denen kahpe örgüt kurtaramaz. Orayı bu asil milletin çocukları ve gençleri kurtaracak. Orayı o bölgenin şanlı yürekli kürt gençleri kurtaracak, o bölgeyii eğitim kurtaracak, demokrasi kurtaracak ve o bölgeyi sesimizi ulaştırabildiğimizce ulaştırdığımızda CUMHURİYETİMİN BAŞKANLIĞI KURTARACAK. Türkiye’nin ilk sanal söyleşi programında Murat Çuhadar Cumhurbaşkanı ile youtube kanalında bunları ortaya koymaya başladı. Mardin Siirt Batman Diyarbakır Adıyaman Şanlıurfa ve Gaziantep serileri başlıyor. Murat Çuhadar isimli youtube kanalına abone olunarak izlenecek programlar tüm çıplaklığı ve cesaretiyle 5 Şubat Cuma günü başlıyor.

KONUŞMAYANLAR, KAÇANLAR,KORKANLAR VE O BÖLGENİN ASLAN YÜREKLİ HALKI BU PROGRAMDA BULUŞACAK. ÇUHADAR KONUŞACAK, CUMHURBAŞKANI HER ŞEYİ DUYACAK

Bir cevap yazın